Social Icons

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Οι εξηγήσεις των συνεργατών σας για ένα θέμα που σας απασχολεί θα διαλύσει τις αμφιβολίες σας. Μην ξεχνάτε πως με το να διεκδικείτε λάθος πράγματα σε λάθος στιγμή, ρίχνετε κι άλλο λάδι στη φωτιά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας και ξεκινήστε χρωματίζοντας την καθημερινότητά σας. Δεν χρειάζεται να είστε τόσο επιφυλακτικοί για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι πρέπει να αρχίσετε να προβάλετε τον εαυτό σας. Βάλτε προτεραιότητες στις εκκρεμότητες που έχετε και θα απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε όσο μπορείτε με χαλαρές δραστηριότητες για να μην ξεπεράσετε τις αντοχές σας. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας όταν ακούτε μεγάλες κουβέντες από συνεργάτες.
 
ΛΕΩΝ: Οι αντίθετες απόψεις που έχετε στη σχέση σας, θα φέρουν εντάσεις και προστριβές. Είναι η σειρά σας να αποδείξετε στο έτερον ήμισυ την αγάπη σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταματήστε να σκέφτεστε ορθολογιστικά και αφεθείτε στις χαρές που σας δίνει η σχέση σας. Περιορίστε ευαισθησίες και πάψτε να παίζετε με τις λέξεις εάν θέλετε να υπάρχει ειλικρίνεια.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην μπερδεύετε το ρομαντισμό με τα εργασιακά σας θέματα, γιατί θα δείξετε ασυνεπείς. Φιλοσοφήστε τα γεγονότα, μη μένετε σε μικρότητες και ζητήστε τη συμπαράσταση των φίλων σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέπετε σε συγγενικά σας πρόσωπα να ανακατεύονται όλοι για το ίδιο θέμα. Για να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη μην αμφιταλαντεύεστε σε παράλληλες σχέσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούριες γνωριμίες θα σας δώσουν την ελπίδα ότι κάποια σας όνειρα θα πραγματοποιηθούν. Αποφύγετε να προβείτε σε έξοδα βασιζόμενοι στους άλλους ή στην τύχη σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλό είναι πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις να χαλαρώσετε και να ακούσετε τις συμβουλές των φίλων σας. Νέες ιδέες από τους συνεργάτες σας έρχονται για να σας λύσουν τα χέρια.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενδώστε σε προτάσεις που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον και που θα εδραιώσουν τη σιγουριά της σχέσης σας. Αφήστε τα παιδιαρίσματα και ακουμπήστε ο ένας στον άλλον αδιαφορώντας για το ποιος θα κάνει την αρχή.
 
ΙΧΘΥΣ: Πριν αποφασίσετε να κάνετε την έκρηξή σας, απαιτήστε κατανόηση από τους άλλους. Εργαστείτε σκληρά τη μέρα αν αυτό επιθυμείτε, αλλά το απόγευμα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.