Social Icons

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΙΟΣ:
Δώστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας και μην τα επιβαρύνεστε όλα μόνοι σας. Μόνο με τη διπλωματία σας θα αποσβήσετε τη διαμάχη που υπάρχει μεταξύ συνεργατών.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή με τη βοήθεια των συνεργατών σας. Χρησιμοποιήστε σωστά τη γοητεία σας για να προωθήσετε αυτά που επιθυμείτε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν βλέπετε ότι τα περιθώρια στενεύουν υποχωρήστε και μην τα θέλετε όλα δικά σας. Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα κάντε και καμία τρέλα που θα σας αλλάξει τη διάθεση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι προτιμότερο να αναβάλετε μια συζήτηση που πιστεύετε ότι η έκβασή της δεν είναι βέβαιη. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, χωρίς να ξεχνάτε τα αισθηματικά σας.
 
ΛΕΩΝ: Βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας πριν έρθουν τα έξοδα να σας πνίξουν. Αρπάξτε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αλλά αναβάλετε αποφάσεις μέχρι να νιώσετε καλύτερα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σκεφτείτε λογικά σε ουσιαστικά θέματα και συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη. Ότι δε σας καλύπτει συναισθηματικά πρέπει να το βγάλετε από τη ζωή σας άμεσα.
 
ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε σημαντικές ενέργειες που θα αφορούν οικογενειακά και περιουσιακά θέματα. Αναθεωρήστε τις απόψεις σας πριν μετανιώσετε για τις επαγγελματικές σας αποφάσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας με άτομα που απλώς σας χρησιμοποιούν. Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και δώστε λύσεις σε προβλήματα που εκκρεμούν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε μια καινούρια αρχή στην προσωπική σας ζωή και να ορίσετε εσείς τους κανόνες που σας εξυπηρετούν χωρίς να βρείτε αντιδράσεις από τους γύρω σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα σας απασχολήσουν έντονα οι καινούριες σας συνεργασίες, παρόλο που θα έχουν τις καλύτερες προοπτικές και θα αναδεικνύουν άψογα τις επαγγελματικές σας ικανότητες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τώρα που ξεκινάει ένας καινούριος κύκλος καταστάσεων, βάλτε νέους στόχους, ελέγξτε τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε σε ουτοπίες.
 
ΙΧΘΥΣ: Τακτοποιήστε οφειλές που έχετε γιατί ενδέχεται να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια έξοδα ή καθυστερήσεις πληρωμών που δεν είχατε προβλέψει.